Er fremstillet af skrællet finer af fyr og gran der krydslægges og presses til finérplader i varierende tykkelser og størrelser. Anvendes i såvel byggeindustrien som møbelindustrien afhængig af kvalitet.

 

Er fremstillet af skrællet finer af fyr der krydslægges og presses til finérplader i varierende tykkelser og størrelser. Anvendes i såvel byggeindustrien som møbelindustrien afhængig af kvalitet.

 

Består af en basisplade (fyr – gran), som derefter er profileret / sporet med en afstand på 10 eller 20 cm. Anvendes som vægbeklædning inden + udendørs. Gavlbeklædning, garageporte samt fyldninger. Kan også tilbydes i en grundmalet OSB-plade, som ligner sandblæst cedertræ.

Er fremstillet af skrællet finer af oversøiske træsorter der krydslægges og presses til finérplader i varierende tykkelser og størrelser. Anvendes i såvel byggeindustrien som møbelindustrien afhængig af kvalitet.

 

Er en basisplade af homogen krydsfiner belagt med f.eks. 120 g/m2 fenolfilm. Produkterne fremstilles såvel med en glat overflade på begge sider, ligesom en side glat og en side med mønster. Pladerne anvendes især til støbebrug som til karrosseribyggeri.