STEICOflex bidrager til boligkvaliteten i dit hus og medvirker til et godt indeklima. De gode isoleringsegenskaber sikrer et varmt og lunt hus om vinteren. STEICOflex yder optimal isolering og en varmebeskyttende kappe til bygningens loft, vægge og tag. Da STEICOflex har en ringe varmeledning og en stor varmelagringsevne beskytter STEICOflex boligen mod sommervarmen. STEICOflex har en høj densitet på omkring 50 kg per kubik meter og en ekstrem høj varmelagringskapacitet på 2100 J / kgK sikrer at solensstråler holdes på afstand når sommeren er på sit højeste

Et sundt og godt indeklima gør at vi som mennesker trives bedre i vores hverdag. Der er selvfølgelig flere ting der påvirker husets indeklima. Et godt byggebiologisk indeklima – god luftfugtighed, optimal temperatur, og uden toksiske påvirkning – er helt sikkert væsentlige faktorer. STEICOflex er fremstillet af naturlige træfibre og har derfor alle træs naturlige fordele. De fleksible isoleringsformstykker har en naturlig diffusionsåbenhed, derfor kan fugten let komme ud. Træfibrenes fugtindholds kapacitet er mange gange højere end de traditionelle isoleringsmaterialers. STEICOflex hjælper ikke blot med at regulere luftfugtigheden, dens sofistikerede evne til at holde på fugten forhindrer ligeledes dannelse af kondens. Dette sikrer konstruktionen mod fugtskader. STEICOflex store isoleringsegenskaber påvirkes ikke af udsving i luftfugtigheden.

 

Fleksibel isolering med naturens egne træfibre. STEICOflex er fremstillet af naturens egne råvarer og derfor er produktet også naturligt nedbrydeligt når det skal bortskaffes. Træfibrene kan brændes eller indgå i genanvendelses industrien. Da træerne har groet i den Europæiske natur, uden tilsætning af gødning, pesticider eller andre kemikaliske påvirkninger må det betegnes som naturligt og upåvirket og værende en væsentlig bidragsyder til et mere bæredygtigt byggeri. 

STEICOflex fremstillet i to varianter STEICOflex 038 og STEICOflex 036. Tallet henviser til Lambda værdien for det givende produkt. Isoleringsevnen er dog ikke direkte sammenlignelig med et tilsvarende mineralsk isoleringsprodukt. Da varmetabet over tid er væsentligt mindre i træfiber isolering.

STEICOflex 036 er nu på lager i 45 mm, 95 mm 145 mm og 195 mm.           

OBS! OBS! OBS! STEICOflex lagre 85 kg. CO2 pr. m³

STEICOflex 038 lagerføres i nedenstående tykkelser. STEICO producere dog andre størrelser og disse kan naturligvis også leveres på forespørgsel, til vores ordrekontor. 

Til bearbejdning af ovenstående produkter anvendes STEICOisoleringskniv som er udviklet til netop dette produkt. Kniven har en meget skarptandet klinge, med en lang holdbarhed.

 

STEICOzell anvendes til indblæsning på loft og i væg. Produktet har de samme isolerende egenskaber som man finder i STEICOflex . STEICOzell fås i 15 kg sække med 21 sække på en palle.

STEICOfloc anvendes til indblæsning på loft og i væg. Produktet har de samme isolerende egenskaber som man finder i STEICOzell. STEICOfloc fås i 15 kg sække med 21 sække på en palle.

STEICOsystem består af en hel række af specialprodukter som kan anvendes sammen med eksempelvis STEICOflex. Serien består af STEICOuniversal som er en træfiberplade med fer og not på alle fire sider, beregnet til væg og undertag, STEICOphaltex B20 som er en asfaltimpregneret træfiberplade der med fordel kan anvendes som vindspærre. STEICOmulti Renova og Membra 5 som er den perfekte dampbremse ved anvendelse med STEICOflex. Ligeledes er STEICOmulti Tape og primerer u-undværelige produkter i forbindelse med anvendelse af de øvrige produkter i serien