Novopan Klimagulv

Kronospan Novopan Klimagulv P6 Varmesystem sikrer et godt og lunt indeklima. – Det er rart at stå på et Novopan Klimagulv varmegulv fra NPI – Det er god komfort og der er varmeøkonomi i det!

Systemet består i al sin enkelhed af en 22 mm ell. 25 mm gulvspånplade, hvor der er lavet ud­fræsninger til varmeslanger. Format er 1820 x 620 mm (dækmål 1800 x 600 mm). Pladen er med dobbelt fer og not på alle fire sider, og med 3 udfræsede spor til varmefordelingsplader og varmtvandsslanger. Det udfræsede spor i 22 mm har en bredde på 18,8 mm og en dybde på 18,5 mm. og på 25 mm gulvspånpladen er det udfræsede spor 21,7 mm bred og 21,4 mm dybt. Varmeslangerne består i dag af plastmaterialer, og derfor elimineres tidligere tiders brud på jern eller kobberrør. Slangerne er bøjelige og forstærkede indvendig. Hertil kommer varmefordelings-plader, som medvirker til en ensartet varme over hele gulvet.

Til Novopan klimagulv er der udviklet en vendeplade så du slipper for at fræse vendespor i de eksisterende gulvplader. Vendepladen er 300 x 1220 mm. Vendepladerne findes i en højre og en venstre variant og kan købes som enkeltplader. Pladerne er 300 x 1220 mm

Naturligvis er Novopan Klimagulv varmegulv funktionstestet så man roligt kan gå i gang med det spændende projekt. Held og lykke med en rigtig lun og god gulvløsning.