Novopan Klimagulv

Novopan Klimagulv Varmesystem sikrer et godt og lunt indeklima. – Det er rart at stå på et Novopan Klimagulv fra NPI – Det er god komfort og der er varmeøkonomi i det!

Systemet består i al sin enkelhed af en 22 mm eller 25 mm gulvspånplade, hvor der er lavet ud­fræsninger til varmeslanger. Format er 1820 x 620 mm (dækmål 1800 x 600 mm). Pladen er med not og fer på alle fire sider, og med udfræsede spor til varmefordelingsplader og varmtvandsslanger. Varmeslangerne består i dag af plastmaterialer, og derfor elimineres tidligere tiders brud på jern eller kobberrør. Slangerne er bøjelige og forstærkede indvendig. Hertil kommer varmefordelingsplader, som medvirker til en ensartet varme over hele gulvet. Undgå arbejdet med udfræsning af vendespor! Som noget nyt tilbyder Novopan vendeplader til Klimagulv, disse fås både i 22 mm og 25 mm samt i en venstre og en højre model. Pladen er påtrykt “højre eller venstre”.

Naturligvis er Novopan Klimagulve funktionstestet så man roligt kan gå i gang med det spændende projekt. Held og lykke med en rigtig lun og god gulvløsning.