ROCKO vandtætte paneler er dimensionsstabile, vandtætte, UV-lys- og pletbestandige paneler som kan anvendes til indvendig brug under tørre såvel som fugtige forhold.
ROCKO paneler tilhører den seneste generation af SPC (Stone Plastic Composite) og består af over 70% naturligt marmor.
Panelerne afsluttes med en højkvalitets UV-lak som udføres i et stort udvalg af farver, print, marmoreringer og strukturer.
Panelerne er yderst slidstærke, modstandsdygtige og rengøringsvenlige og er velegnet til alle anvendelser hvor der ønskes et stilfuldt og flot udtryk med minimal drift og vedligehold.

 

 

Når vi omgiver os med behagelige og dekorative materialer øges vores trivsel. ROCKO er en helt ny serie af marmor komposit materiale som kan anvendes over alt i hjemmet eller på arbejdspladsen. Pladerne der er fremstillet af marmor og vinyl er udført i et utal af decors, som kan anvendes overalt hvor man har behov for en robust overflade og et flot udtryk. Pladerne kan monteres direkte oven på eksisterende fliser eller direkte på den pudsede mur. Det betyder at du reducerer den tid du skal bruge på renoveringen af dit badeværelse eller i dit køkken.

 

 

Da ROCKO er et komposit produkt fremstillet af 70% marmor og 30% vinyl er produktet let at forarbejde. Den kan skæres med en hobbykniv eller en fintandet rundsav. Der kan skæres i smig så man undgår alulister som afslutning på pladerne, hvis dette er ønsket.

Pladen er let at montere med ROCKO montagelim, pladen kan fuldlimes men det er ikke et krav, den kan let monteres med striber af montagelimen godt fordelt på pladen.

Se her hvor nemt det er og hvordan du gør:

Montage video på ROCKO vægpaneler

 

ROCKO Decor serier

Der findes mange forskellige Decors i ROCKO panel serien.

  • STONES er som ordet siger, en Decor med et mineralsk udtryk med de associationer en stenvæg giver
  • WOOD er en varm serie, som består af unikt udvalgt træoverflader, der giver varme tanker og en tryghedsfornemmelse
  • METAL serien er flotte nærmest oxiderede overflader med et sprudlende farveorgie af metalliske farver
  • ORGANIC er decors med mønstre og med plantemotiver i dejlige farver
  • COLOR er en serie af rolige ensfarvede Decors, som kan anvendes hvor man har brug for ro og struktur

 

ROCKO panelerne leveres som løse plader. Pladen er 280 cm lang og 123 cm bred og har en tykkelse på kun 4 mm, pladen vejer 31 kg.

 

 

 

Materialerne der anvendes i ROCKO paneler kan 100% genanvendes til nye ROCKO paneler